Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Προβλήματα με την παραγωγή για τα Samsung Galaxy S22, ίσως πάει πιο πίσω η κυκλοφορία

*
Μετράμε αντίστροφα για το νέο Samsung Galaxy Unpacked event που θα αποκαλύψει τα νέα μοντέλα της σειράς Samsung Galaxy S22, ωστόσο φαίνεται πως η κυκλοφορία τους ίσως πάει λίγο πιο πίσω. Ο insider Jon Prosser αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή του πως η κορεατική εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα παραγωγής που ίσως πάνε πίσω τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των μοντέλων. Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει, οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης στις 9 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν αρκετές μέρες πιο μετά. Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy S22 Ultra αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ τα Samsung Galaxy S22 και Samsung Galaxy S22+ αναμένονται στις 11 Μαρτίου. Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη καμία τοποθέτηση από πλευράς Samsung.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*